akcije regular newsletter regular

Adobe CS6 Design & Web Premium

  • 1-dwp-tot.jpg
    big image
    1-dwp-tot.jpg
  • 2-dwp-box.jpg
    big image
    2-dwp-box.jpg
e-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , tel: 011/ 30 47 186

Od interaktivnih ideja do profesionalnog dizajna i sadržaja za web

Adobe® Creative Suite® 6 Design & Web Premium je ultimativni skup alata za brzo i efikasno kreiranje slika i grafika, dizajn za grafičke tablete i mobilne, prelom stranica i izradu HTML5/CSS3 web stranica.
 
Istražite nove kreativne mogućnosti – Uz Adobe Photoshop CS6 Extended i Illustrator CS6 kreirajte grafička rešenja koja se ističu u širokom spektru medija. Postignite slikarske efekte sa četkom prirodnog izgleda u Photoshop Extended-u i sa vektorski baziranim slikarskim alatima unutar Adobe Illustratora.
 
Brže izrazite svoje kreativne ideje – Alati koje svakodnevno koristite - Photoshop, Illustrator, InDesign i Dreamweaver® donose brojne unapređene funkcije koje vam pomažu da projekt završite brže i efikasnije nego dosad. Radite uspešnije koristeći preciznije alate za biranje slika u Photoshop Extanded-u, promenljivu širinu poteza u Illustrator-u i intuitivan odabir funkcija objekata u Adobe InDesign-u.
 

Sadržaj paketa:
Photoshop CS6 Extended, Illustrator CS6, InDesign CS6, Dreamweaver CS6, Flash® Professional CS6, Fireworks® CS6, Acrobat® X Pro, Bridge CS6, Media Encoder CS6

 

Za više informacija kontaktirajte nas na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Tagovi:©2012 HSMinformatika. Sva prava zadržana. Zaštitni znakovi InFocus Corporation, Mitsubishi Electric Corporation, Adobe Systems Incorporated i Corel Corporation registrovani su zaštitni znakovi kompanija InFocus Corporation, Mitsubishi Electric Corporation, Adobe Systems Incorporated i Corel Corporation i u njihovom su vlasništvu. Svi ostali zaštitni znakovi vlasništvo su svojih vlasnika.

HSM informatika d.o.o.

adresa: Jovana Rajića 12 11000 Beograd, Srbija
telefon: +381 (11) 30 47 186
+381 (11) 30 47 187
+381 (11) 30 47 188
telefax: +381 (11) 28 35 095
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
radno vreme: 8:00 - 16:00 (pon - pet)

Više informacija