akcije regular newsletter regular

Ko smo

Tokom godina smo se specijalizovali za područje tehnologija za izdavaštvo, grafiku i prezentacione tehnologije. Kroz odeljenje ePoslovanja razvijamo informatički podržana poslovna rešenja, primenjiva u organizacijama svih vrsta i veličina, koja našim korisnicima omogućavaju efikasno postizanje poslovnih ciljeva. Zastupamo vodeće svetske dobavljače u oblastima njihovih specijalizacija, a svojim korisnicima i partnerima pružamo potpunu uslugu i celokupna rešenja, bilo u oblasti Cross media publishinga, multimedijalne opreme ili ePoslovanja.

Kako poslujemo i kuda idemo 

Zapošljavamo kvalitetne i motivisane saradnike kojima nastojimo da obezbedimo dalji razvoj njihovih znanja i poželjno i podsticajno radno okruženje. Svojim dobavljačima osiguravamo kvalitetan ulazak, promociju i razvoj poslovanja na novim tržištima, a veliki značaj pridajemo pružanju potpune usluge našim korisnicima i njihovom dugoročnom zadovoljstvu. Cilj nam je da i dalje postavljamo standarde kvaliteta kroz inovativne tehnologije, da prepoznamo potrebe naših korisnika, da širimo poslovanje na nova tržišta i da ostanemo kvalitetan, lojalan i poželjan partner.

Vizija
Da postanemo vodeći regionalni Value Added Distributer u područjima naših specijalizacija.

Zaposlenici HSM informatike rade na kvalitetan, transparentan i etički način poštujući sve pozitivne propise Republike Srbije, kao i uputstva Uprave HSM INFORMATIKA. Međutim, ukoliko bi se desilo da imate nekakvih komentara na njihov rad, međusobno ophođenje ili/i na rad naših partnera, molimo vas da pošaljete svoj komentar upravi HSM informatike putem anonimnog formulara ovde .

©2012 HSMinformatika. Sva prava zadržana. Zaštitni znakovi InFocus Corporation, Mitsubishi Electric Corporation, Adobe Systems Incorporated i Corel Corporation registrovani su zaštitni znakovi kompanija InFocus Corporation, Mitsubishi Electric Corporation, Adobe Systems Incorporated i Corel Corporation i u njihovom su vlasništvu. Svi ostali zaštitni znakovi vlasništvo su svojih vlasnika.

HSM informatika d.o.o.

adresa: Jovana Rajića 12 11000 Beograd, Srbija
telefon: +381 (11) 30 47 186
+381 (11) 30 47 187
+381 (11) 30 47 188
telefax: +381 (11) 28 35 095
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
radno vreme: 8:00 - 16:00 (pon - pet)

Više informacija