akcije regular newsletter regular
Naša rešenja za današnji dizajn i izdavaštvo

Rešenja koja nudimo neophodna su za uspešno poslovanje današnjih grafičkih i web dizajnera, izdavača i štamparija, arhitektonskih i projektantskih studija, raznih marketinških agencija, i ostalih kako malih i srednjih firmi različitih profila, tako i korporacija.

Neki od naših istaknutijih dobavljača u ovim područjima su; Adobe Systems, kompanija koja je postavila visoke standarde u produkciji raznih sadržaja u dizajn, web i video obradi, kao i u automatizaciji poslovnih rešenja, Corel Corporation, jedan od vodećih svetskih proizvođača softvera za grafički dizajn, zatim firma WoodWing, proizvođač jednog od najnaprednijih redakcijskih sistema koji se temelje na Adobe alatima. Takođe, kompanija Nero, koja godinama razvija i distribuira vodeća svetska rešenja za snimanje digitalnih medija, Avast sa pouzdanim antivirusnim rešenjima, IRIS sa softverskim i hardverskim rešenjima za OCR, Microtek skeneri za sve namene ili Pantone kalibratori i skale boja, zadovoljavaju sve potrebe kompleksnog cross media publishing okruženja.

Kontaktirajte nas:
e-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
tel: 011/ 3047 186

©2012 HSMinformatika. Sva prava zadržana. Zaštitni znakovi InFocus Corporation, Mitsubishi Electric Corporation, Adobe Systems Incorporated i Corel Corporation registrovani su zaštitni znakovi kompanija InFocus Corporation, Mitsubishi Electric Corporation, Adobe Systems Incorporated i Corel Corporation i u njihovom su vlasništvu. Svi ostali zaštitni znakovi vlasništvo su svojih vlasnika.

HSM informatika d.o.o.

adresa: Jovana Rajića 12 11000 Beograd, Srbija
telefon: +381 (11) 30 47 186
+381 (11) 30 47 187
+381 (11) 30 47 188
telefax: +381 (11) 28 35 095
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
radno vreme: 8:00 - 16:00 (pon - pet)

Više informacija